пʼятниця, 26 вересня 2008 20:45

Ромаріо судиться зі своїм клубом, що заробляв на його бренді

Колишній форвард "Васко да Гама" 42-річний Ромаріо збирається подати до суду на свій колишній клуб, де починав і закінчив свою ігрову кар"єру після того, як забив тисячний гол.

Бразильський клуб використовував образ кращого гравця світу 1994 року в комерційних цілях без його дозволу. Адвокат Ромаріо Норвал Валерія вже підготував судовий позов.

Ігрова кар"єра Ромаріо тривала 23 сезони та завершилася в квітні цього року.

У свою чергу, самому Ромаріо доведеться виплатити у якості компенсації $1 млн колишньому головному тренеру збірної Бразилії Маріо Загалло та його помічнику, що тренує "Фенербахче" Артуру Зіко. Це пов"язано з образою Ромаріо честі та гідності тренерів.

Форвард незвичайним чином виразив протест проти того, що Загалло та Зіко не взяли його на чемпіонат світу-1998. За його вказівками на дверях туалету були намальовані карикатури на тренерів, які пізніше викликали великий скандал. У результаті цього протилежна сторона подала до суду на Ромаріо та добилася накладення на нього крупного штрафу.

"Террикон"

Зараз ви читаєте новину «Ромаріо судиться зі своїм клубом, що заробляв на його бренді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі