неділя, 02 березня 2008 15:42

Ромаріо отримав пропозицію завершити кар"єру в "Фламенго"

Президент "Фламенго" Клебер Лейте запропонував легендарному бразильському нападаючому Ромаріо завершити кар"єру в його клубі. Лейте пообіцяв футболісту в разі досягнення домовленості організувати прощальне турне, в якому "Фламенго" з Ромаріо в складі зіграв би зі знаменитими клубами.

"Поки все знаходиться на стадії переговорів. Але у нас великі плани. Як тільки ми про все домовимося, то розповімо подробиці. Можу сказати, що в прощальному турне Ромаріо може зіграти навіть збірна Бразилії", - підкреслив Лейте.

Зі слів керівника "Фламенго", підписання контракту з 42-річним Ромаріо очікується 4 квітня. В цей час форвард числиться у складі клубу "Васку да Гама", контракт з яким у Ромаріо закінчується 30 березня. Нагадаємо, що цей нападаючий допоміг збірній Бразилії виграти чемпіонат світу 1994 року в США. Минулого року він забив свій тисячний гол (за власними підрахунками).

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Ромаріо отримав пропозицію завершити кар"єру в "Фламенго"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі