субота, 07 квітня 2007 15:15

Ромаріо можливо вже забив ювілейний, 1000-й гол

  РОМАРІО (зліва) мріє про тисячний гол
РОМАРІО (зліва) мріє про тисячний гол

Бразильський нападаючий Ромаріо де Соуза Фаріа, 41 рік, можливо, вже забив свій 1000-й гол в кар"єрі, повідомляє www.football.ua.

Востаннє 41-річний форвард відрізнився 25 березня в матчі "Васку да Гами" з "Фламенго". Цей гол став для нього 999-м, проте з"явилась інформація, що на рахунку Ромаріо є ще один не врахований гол. Його бразилець забив за ПСВ у товариському матчі з любительським клубом, що відбувся в серпні 1990 року. Воротар тієї команди Дерк Пібес підтвердив, що пропустив м"яч саме від Ромаріо, який в цій зустрічі також реалізував пенальті.

У 2002 році Ромаріо відвідував Ейндховен з метою уточнити, скільки голів він забив під час виступів в Нідерланди.

Відзначимо, що до числа голів Ромаріо, що враховуються, входять м"ячі, забиті на юніорських і молодіжних змаганнях, товариських і добродійних матчах.

Останній шанс довести свій офіційний особистий рахунок до відмітки в 1000 забитих м"ячів, Ромаріо мав у поєдинку на Кубок Бразилії проти клубу з другого дивізіону "Гама", який відбувся на знаменитій "Маракані". Але форвард лише кілька разів торкнувся м"яча і не загрожував воротам суперника, тому святкування ювілейного голу було знову відкладено.

Зараз ви читаєте новину «Ромаріо можливо вже забив ювілейний, 1000-й гол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі