неділя, 20 січня 2008 13:53

Рой Джонс-молодший двічі відправляв Фелікса Трінідада в нокдаун

У ніч на неділю колишній абсолютний чемпіон світу по боксу в напівважкій вазі Рой Джонс-молодший в рамках боксерського шоу в нью-йоркському "Медісон Сквер Гардені" за очками переміг екс-чемпіона світу в трьох вагових категоріях Фелікса Трінідада.

Судді одноголосно віддали перемогу Джонсу: 117:109, 116:110, 116:110.

Після перемоги над екс-чемпіоном світу в трьох вагових категоріях Феліксом Трінідадом колишній абсолютний чемпіон світу з боксу в напівважкій вазі Рой Джонс-молодший сказав, що поєдинок був прекрасним, хоча ніхто в це і не вірив.

"Це був чудовий поєдинок, - передає слова Джонса Doghouseboxing. - Напевно, ніхто не чекав, що Тринідад зможе встояти впродовж всіх 12 раундів. Суперник пропустив декілька моїх точних випадів, за допомогою яких я сподівався завершити поєдинок достроково. Але мені не вистачило везіння, щоб відправити його в нокаут. Окреме спасибі хочу сказати моєму тренерському штабу і спарринг-партнерам, які готували мене до поєдинку".

"У мене немає виправдання, - вважає Тринідад. - Я не боксував в поєдинках такого рівня впродовж двох років і восьми місяців і, думаю, коли б не нокдаун, то я зміг би довести зустріч до перемоги. Але я повинен віддати належне суперникові, який був сильніший і точніший, завдавши більше ударів, ніж я". Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Рой Джонс-молодший двічі відправляв Фелікса Трінідада в нокдаун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі