четвер, 12 квітня 2007 19:17

Роберто Карлос підтвердив чутки про те, що він залишить Мадрид

 

33-річний бразильський захисник "Реала" Роберто Карлос підтвердив, що після закінчення сезону покине Мадрид, де провів 11 блискучих років, повідомляє Євроспорт.

Протягом останніх двох сезонів Роберто Карлос періодично хотів піти з "Реала", проте всякий раз залишався.

На цей раз один з найяскравіших атакуючих крайніх захисників в історії світового футболу все-таки зважився на такий важливий крок.

- Тепер я точно йду, - розповів він іспанській газеті El Pais. - Раніше я залишався, тому що клуб мав у мені потребу.

Роберто Карлос сказав, що вже проводив переговори з декількома клубами, що беруть участь в Лізі чемпіонів наступного сезону. Але чемпіон світу 2002 року відмовляється розкривати деталі до закінчення чемпіонату Іспанії, який фінішує 19 червня. Захисник лише сказав, що на батьківщину повертатися не збирається, мовляв, там на нього дуже тиснутимуть.

- Я далеко не новачок і не збираюся грати під гнітом всяких пересудів і подібних атрибутів бразильського футболу. Зараз я хочу тихого життя, - підсумував титулований гравець.

Протягом 11 сезонів у складі мадридського "Реала" Роберто Карлос тричі перемагав в Лізі чемпіонів і виграв три чемпіонати Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Роберто Карлос підтвердив чутки про те, що він залишить Мадрид». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі