вівторок, 11 жовтня 2011 13:56

Роберто Карлос перестав спілкуватися з пресою

Роберто Карлос перестав спілкуватися з пресою

Бразильський захисник Роберто Карлос, який став помічником в. о. головного тренера футбольного клубу "Анжі" Андрія Гордєєва, заявив агентству "Р-Спорт", що змушений взяти паузу у спілкуванні з пресою у зв'язку з тим, що останнім часом йому часто приписують слова, яких він не говорив.

Наприкінці вересня Роберто Карлос вже робив офіційну заяву із спростуванням його інтерв'ю іспанським журналістам, в якому він нібито називав імена претендентів на пост головного тренера "Анжі" і потенційних новачків. У понеділок знову з'явилися публікації, в яких бразилець нібито називає нові прізвища.

"У черговий раз з жалем змушений визнати, що останнім часом кількість придуманих зі мною інтерв'ю перевищила розумні межі. Мені приписують слова про міфічних новачків, чиї прізвища часом для мене стають справжнім відкриттям, - заявив по телефону Роберто Карлос. - У зв'язку з цим хотів би зробити дві офіційні заяви.

Перше - ні в одному з інтерв'ю я не називав конкретних прізвищ новачків серед футболістів і претендентів на пост головного тренера клубу. Друге - з цього моменту я не даю більше жодних інтерв'ю, повністю зосередившись на роботі тренера "Анжі".

Єдине місце, де може бути гарантовано правдивий мій коментар - це офіційний клубний сайт. Я з повагою ставився і ставлюся до роботи журналістів, але в даний момент у стосунках з пресою необхідна пауза".

Керівництво "Анжі" наприкінці вересня ухвалив рішення звільнити Гаджи Гаджиєва з посади головного тренера. В даний момент командою керують Андрій Гордєєв і Роберто Карлос, який займає посаду граючого тренера. У 27-му турі чемпіонату Росії "Анжі" 16 жовтня на виїзді зіграє з нальчикським "Спартаком".

Зараз ви читаєте новину «Роберто Карлос перестав спілкуватися з пресою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі