неділя, 05 червня 2011 13:19

Роббі Кін став рекордсменом збірної Ірландії

Нападник "Тоттенхема" Роббі Кін, який у минулому сезоні грав за "Вест Хем" на правах оренди, зробив дубль у матчі відбіркового раунду Євро-2012 проти Македонії (2:0). Завдяки цьому Кіну вдалося подолати позначку в 50 голів за національну команду.

Кін став першим футболістом в історії збірної Ірландії, який забив 50 голів у складі національної команди. Зараз на рахунку Кіна 51 забитий м'яч. Відзначимо, що всього він провів у складі національної команди 108 ігор.

"Для нас було дуже важливо перемогти, тому що ще до початку зустрічі ми знали результат матчу Росія - Вірменія. Ми не тільки перемогли, а й зберегли свої ворота в недоторканості. Команда трохи здала на початку другого тайму, але потім хлопці зрозуміли, що я від них хочу. Дуже радий за Роббі Кіна, якому підкорився рубіж в 50 голів за збірну країни", - розповів головний тренер збірної Ірландії з футболу Джованні Трапаттоні.

Лідери відбіркової групи В - Росія, Ірландія і Словаччина - набрали по 13 очок. Слідом за ними розташувалася Вірменія (8), п'ятий рядок у таблиці займає Македонія (4), шостий - команда Андорри (0 балів). 

Зараз ви читаєте новину «Роббі Кін став рекордсменом збірної Ірландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі