четвер, 26 листопада 2020 06:11

Різниця в 6 голів в першому матчі - справедлива, сьогодні в 4 - ні – Каштру

Різниця в 6 голів в першому матчі - справедлива, сьогодні в 4 - ні – Каштру

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував поразку в 4-му турі ЛЧ від менхенгладбахської "Боруссії" (0:4).

- У першому матчі, без всяких сумнівів, "Боруссія" була кращою і заслужила різницю в 6 м'ячів. У першому матчі ми не існували на полі, але я не буду повторюватися і аналізувати попередню зустріч.

У цьому матчі було по-іншому. Так, були певні крихкості з нашого боку, особливо при стандартних положеннях. Але в цьому матчі нам вдалося володіння м'ячем в 53%, більше кутових, більше на 37 атак, ніж у "Боруссії". Небезпечних атак було 38-38. Тут більш збалансована гра.

Суперник оформив 6 ударів по наших воротах, забив з них 4 м'ячі. Нам не вистачило завершення атак. Але чи відображає різниця в 4 м'ячі цю гру - ні. Різниця в 6 голів в першому матчі - справедлива, сьогодні в 4 - ні.

- Який рахунок був би справедливим?

- "Боруссія" змогла створити більше моментів, була більш ефективна. Результат завжди відображає те, яка була гра, скільки було забито і пропущено. Не буду говорити, заслужена або незаслужена перемога суперника. Футбол - це голи і рахунок, який ми бачимо в кінці.

4:0 - "Боруссія" перемогла, показала себе добре. Я повинен визнати слабкі сторони, які у нас були, особливо при грі на стандартах. Мабуть, вони були вирішальними для результату гри, - сказав Каштру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Боруссія" перемогла "Шахтар" – 10:0 за сумою двох матчів

Наступну гру в Лізі чемпіонів "Шахтар" зіграє у вівторок, 1 грудня, в Києві проти "Реала".

Зараз ви читаєте новину «Різниця в 6 голів в першому матчі - справедлива, сьогодні в 4 - ні – Каштру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі