вівторок, 11 грудня 2007 16:58

Рибка: Олег Романович Лужний погарячкував, але і я провини з себе не знімаю

Голкіпер київського "Динамо" Олександр Рибка невдало зіграв у першому матчі чвертьфіналу Кубка України проти сімферопольської "Таврії", програного гостями з рахунком 0:2, і отримав декілька різких слів в свою адресу від виконуючого обов"язки головного тренера Олега Лужного, який на прес-конференції після закінчення матчу заявив, що таким гравцям як Рибка немає місця в команді.

- Думаю, критика в мою адресу з боку Олега Романовича була викликана емоціями після програного матчу. Міг, звичайно, зіграти вдало, але не склалося, хоча провини в пропущених м"ячах з себе не знімаю. Воротар повинен виручати команду, а у мене це, на жаль, не вийшло. Не вистачало упевненість в своїх силах. Адже в матчах дубля і першої ліги не відчуваєш тієї напруги, що панує в поєдинках іншого рівня. У іграх резервістів зовсім не ті швидкості, - заявив Рибка.

У матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубка України проти "Таврії" місце в воротах "Динамо" зайняв Тарас Луценко, який в декількох епізодах продемонстрував блискучу реакцію і виручив команду. "Динамо" перемогло з рахунком 3:0 і вийшло в півфінал Кубка, повідомляє www.championat.ru.
Зараз ви читаєте новину «Рибка: Олег Романович Лужний погарячкував, але і я провини з себе не знімаю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі