середа, 17 вересня 2008 16:06

Рібері отримає 340 тисяч євро компенсації від колишнього агента

Лідер збірної Франції з футболу Франк Рібері отримає компенсацію в 340 тисяч євро від свого колишнього агента Бруно Хайдершайда, повідомляє AP. Такий вердикт виніс Федеральний трибунал Швейцарії в середу, 17 вересня, затвердивши рішення Спортивного арбітражного суду (САС).

Раніше САС визнав, що Рібері мав право розірвати контракт з Хайдершайдом за декілька тижнів до переходу в мюнхенську "Баварію" з французького "Марселя" в червні 2007 року. Тоді "Баварія" заплатила за Рібері 25 мільйонів євро.

Хайдершайд зажадав від Рібері компенсацію за розрив контракту в розмірі шість мільйонів євро. Проте САС визнав контракт агента з футболістом недійсним і зобов"язав Хайдершайда повернути гравцю 340 тисяч євро, які Рібері виплатив агентові за умовами угоди.

Слухання проводилися відповідно до французьких законів, згідно яким людина з кримінальним минулим не має права займатися діяльністю агента.

У 2000 році Хайдершайд постав перед одним з бельгійських судів у справі по звинуваченню у фінансових порушеннях.

В даний момент Рібері відновлюється після травми, отриманої в червні в матчі Євро-2008 із збірною Італії (0:2). Можливо, футболіст зможе взяти участь вже в найближчій зустрічі чемпіонату Німеччини з "Вердером".

lenta
Зараз ви читаєте новину «Рібері отримає 340 тисяч євро компенсації від колишнього агента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі