понеділок, 01 жовтня 2007 20:50

"Рено" запропонувало Алонсо повернутися

Босс "Рено" Флавіо Бріаторе повідомив сьогодні про те, що запропонував Фернандо Алонсо місце в команді, якщо іспанець звільниться від контракту з "Маклареном", повідомляє Спорт-Експрес.

- Я сказав Алонсо, що для нього у нас завжди зарезервоване місце. Було б нерозумно заперечувати: ми дійсно хочемо повернути Фернандо, якщо він стане вільним агентом. Я чув про його можливий перехід в "Феррарі", але там його напарником стане Райкконен, а після проблем з Льюісом Хемілтоном Алонсо тепер сто разів подумає, перш ніж шукати собі такі пригоди в інших командах. Час, коли можна було дозволити собі двох сильних гонщиків, пройшов.

- Важливо строго визначити ієрархію, сказати, хто перший, а хто другий, інакше виникне загроза дестабілізувати ситуацію в команді. Якщо ви запрошуєте чемпіона світу, у нього повинен бути статус першого гонщика. У нас і в "Рено" виникали проблеми з Фернандо, але ми завжди були чесні один перед одним і спільно вирішували спірні питання. Рон Денніс часто повторює, що уміє знаходити спільну мову з латиноамериканцями, але, згадуючи історії з Сенною, Монтойею і Алонсо, я розумію, що він десь втратив інструкцію", - відзначив Бріаторе.

Зараз ви читаєте новину «"Рено" запропонувало Алонсо повернутися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі