середа, 06 червня 2007 08:48

Реклама Олімпіади у Лондоні спровокувала приступи епілепсії

Організаторам Олімпіади-2012 довелося прибрати з офіційного сайту рекламний відеоролик Ігор. Причиною тому стали скарги людей, які страждають на епілепсію. Уже зафіксовано вісім приступів у результаті перегляду цієї реклами. Одна людина потрапила до лікарні, повідомляє Лента.ru.

Частота зміни кадрів у ролику, який показує стрибок плавця у басейні, не відповідає правилам британського управління зв"язку.

Це вже не перший скандал, пов"язаний з Олімпіадою. Емблему створили у вигляді чотирьох частин з неправильних багатокутників, які символізують рік проведення Ігор - "2", "0", "1", "2". Однак вона не сподобалася громадській думці. Її обриси зрівнюють зі свастикою і мавпою.

Більше 26 тисяч чоловік підписали інтернет-петицію за прийняття нового логотипа. Дві петиції на підтримку рішення оргкомітету зібрали лише 70 підписів, частина з яких, найімовірніше, підроблена.

Зараз ви читаєте новину «Реклама Олімпіади у Лондоні спровокувала приступи епілепсії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі