вівторок, 11 травня 2021 11:30

Ребров отримав визнання в Угорщині

Ребров отримав визнання в Угорщині
Сергій Ребров очолює "Ференцварош" з літа 2018 року. Фото: ФК "Ференцварош".

Український наставник "Ференцвароша" 46-річний Сергій Ребров став найкращим тренером Угорщини сезону-2020/21.

У поточному сезоні Ребров зміг вивести команду в Лігу чемпіонів і втретє поспіль виграти національний чемпіонат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реброва ігнорує керівництво "Ференцвароша"

"З останніх трьох сезонів найскладніший був саме цей. Важко мотивувати команду, коли трибуни без уболівальників. Але, з іншого боку, за весь час нашої роботи ми досягли того, що гравці настільки знають мої вимоги, що навіть із закритими очима готові виконувати на футбольному полі те, що необхідно.

Мало хто вірив, що "Ференцварош" проб'ється в груповий раунд Ліги чемпіонів, пройшовши цілих чотири раунди кваліфікації, але, виходячи на поле, ми не на суперника дивилися, а думали про те, щоб показати гру. За цей сезон команд зросла, підняла рівень, і наступного сезону буде досвідченіша, загартованіша й готова до нових досягнень. Я як тренер також отримав новий досвід. Дякую!" - цитує Реброва офіційний сайт "Фраді".

Сергій Ребров працює в Угорщині із 2018 року. До цього мав досвід роботи в Саудівській Аравії із "Аль-Ахлі" та київському "Динамо".

За повідомленням ЗМІ, Ребров може повернутися в Україну та замінити Андрія Шевченка на посаді тренера національної збірної після Євро-2020/21.

Зараз ви читаєте новину «Ребров отримав визнання в Угорщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі