середа, 28 жовтня 2020 08:09

"Реал" урятувався на останній хвилині. Результати Ліги чемпіонів

"Реал" урятувався на останній хвилині. Результати Ліги чемпіонів
Олександр Зінченко допоміг "Сіті" здолати "Марсель". Фото Рейтер

Учора відбулися стартові матчі другого туру Ліги чемпіонів. "Шахтар" в Києві поділив очки з "Інтером". Наводимо результати інших матчів.

У групі "А" "Баварія" на виїзді перемогла російський "Локомотив" – 2:1. Мадридський "Атлетико" вдома здобув вольову перемогу над австрійським "Ред Булл" – 3:2. Дублем відзначився португалець Жоау Фелікс.

Інший матч нашої групи "В" "Боруссія" – "Реал" теж закінчився внічию – 2:2. Підопічні Зідана поступалися – 0:2 і врятувалися на останній хвилині. Спочатку на 87-ій хвилині Бензема скоротив відставання, а на 90-ій Каземіро приніс своїй команді нічию.

Арбітр проігнорував гру рукою захисника "Аякса" і не призначив явний 11-метровий удар

В групі "С" "Порту"вдома обіграв "Олімпіакос" – 2:0, а "Манчестер Сіті" не мав проблем на виїзді із "Марселем" – 3:0. Олександр Зінченко провів на полі 68 хвилин за англійців, після чого був замінений.

І нарешті в групі D судді вкрали перемогу в "Аталанти", яка приймала "Аякс". Бергамці поступалися – 0:2 після несправедливого пенальті й контратаки нідерландців. Згодом зуміли зрівняти рахунок – 2:2. А потім арбітр проігнорував гру рукою захисника "Аякса" і не призначив 11-метровий удар. Руслан Малиновський вийшов на 78-ій хвилині і завдав кілька небезпечних ударів.
В іншому матчі групи "Ліверпуль" обіграв дома данський "Мідтьюланд" – 2:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Шахтар" відбивався від "Інтера"

Сьогодні київське "Динамо" зіграє в Будапешті проти "Ференцвароша".

Зараз ви читаєте новину «"Реал" урятувався на останній хвилині. Результати Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі