пʼятниця, 22 квітня 2011 16:03

"Реал" став автором кращого трансферу в Європі сезону 2010/11

"Реал" став автором кращого трансферу в Європі сезону 2010/11

Перехід німця турецького походження Месут Озіла з бременського "Вердера" в мадридський "Реал" визнаний кращим трансфером сезону-2010/11 в Європі.

Трансфер Озіла, за якого "Реал" заплатив 15 мільйонів євро, очолив ТОП-10 кращих трансферів сезону, складеного популярним сайтом Goal.com.

22-річний Озіл швидко став одним з лідерів "Реала". Він провів за мадридців 45 матчів, забив 10 голів і віддав 18 результативних передач. 20 квітня німець допоміг "Реалу" виграти Кубок Іспанії.

Друге місце в списку кращих трансферів зайняв перехід мексиканця Хав'єра Ернандеса з "Чівас" в "Манчестер Юнайтед".

На третьому місці виявився перехід голландця Рафаеля ван дер Варта з "Реала" в "Тоттенхем", на четвертому - трансфер уругвайця Едінсона Кавані з "Палермо" в "Наполі", на п'ятому - перехід іспанця Рауля з "Реала" в "Шальке".

Шосте місце зайняв перехід захисника збірної Португалії Рікарду Карвалью з "Челсі" до "Реалу". Таким чином, "Реал" виявився задіяний у чотирьох з шести найкращих трансферів сезону.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" став автором кращого трансферу в Європі сезону 2010/11». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі