середа, 26 лютого 2020 20:11

"Реал" не мав проблем із "Манчестер Сіті" чотири роки тому

"Реал" не мав проблем із "Манчестер Сіті" чотири роки тому
Колишній капітан "Шахтаря" Фернандіньйо влучив у стійку воріт в матчі-відповіді в Мадриді

Сьогодні в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів у Мадриді "Реал" прийматиме "Манчестер Сіті".

Чотири роки тому в півфіналі Ліги чемпіонів команди вже зустрілися. "Вершкові" виграли за сумою двох матчів і згодом здолали в фіналі "Атлетіко".

На шляху до півфіналу "Манчестер Сіті" під керівництвом Мануеля Пеллегріні здолав київське "Динамо". У Києві англійці перемогли підопічних Сергія Реброва – 3:1 а в Манчестері арбітри зафіксували нульову нічию.

Далі "Сіті" пройшов ПСЖ й уперше вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів, де на нього чекав "Реал".

Команди мали обмаль моментів й глядачі починали свистіти на трибунах

Перша гра в Манчестері видалася нудною. У гостей через травму на полі не було Роналду. Команди мали обмаль моментів й глядачі починали свистіти на трибунах "Еттіхаду". У другому таймі ініціативою заволоділи гості. В одному з моментів після удару Хесе головою м'яч ударився в поперечку й упав зверху на сітку.

Господарі мали свій момент на 90+3 хвилині, коли Де Брьойне зі штрафного ударив у дальню дев'ятку, але м'яч парирував Навас.

У Мадриді "Реал" вирішив не відкладати справу в довгий ящик. Тим більше, що до основи повернувся Роналду. На 20 хвилині Бейл прорвався флангом і сильно вдарив під гострим кутом. М'яч зачепив бразильця Фернандо і влетів у ворота – 1:0.

Найкращий шанс зрівняти рахунок згаяв колишній капітан "Шахтаря" Фернандіньйо. На останній хвилині першого тайму він вдало розвернувся й пробив. Навас не зумів парирувати, але на щастя господарів бразилець влучив у штангу.

У другому таймі сам на сам із воротарем гостей виходив Модрич, але не зумів реалізувати нагоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Реала" має великі проблеми з поліцією Іспанії

"Реал" вийшов у фінал, де після нічиєї 1:1 із земляками із "Атлетіко", святкував перемогу в серії пенальті й виграв перший із трьох поспіль Кубків чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" не мав проблем із "Манчестер Сіті" чотири роки тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі