четвер, 15 квітня 2021 00:33

"Реал" на класі пройшов "Ліверпуль". "Манчестер Сіті" із Зінченком здобув вольову перемогу в Дортмунді

"Реал" на класі пройшов "Ліверпуль". "Манчестер Сіті" із Зінченком здобув вольову перемогу в Дортмунді
Салах не зміг забити сьомий м'яч в нинішній Лізі чемпіонів. Фото: Reuters

Англійський "Ліверпуль" не зумів виграти вдома матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти мадридського "Реала". Зустріч закінчилася внічию – 0:0. Далі пішов "Реал", бо перший матч підопічні Зідана виграли – 3:1.

"Ліверпулю" не вдалося повторити свій подвиг дворічної давнини, коли підопічні Клоппа після програшу в гостях – 0:3 вдома розтрощили "Барселону" – 4:0. Мерсисайдці серйозно здали. Сьогодні навіть натяку не було на реванш з їхнього боку. Команда бігла вперед, старалася, але класу й натхнення, аби обіграти "Реал", минулорічним чемпіонам Англії явно бракувало.

"Реал" приїхав зіграти – 0:0 і свого досягнув. В мадридців відчувався запас міцності. Команда готова була переломити хід матчу. У першому таймі гостей кілька разів рятував Куртуа, а в другій половині матчу в цьому не було потреби. М'яч жодного разу не долетів до воріт бельгійського голкіпера.

Цього разу не вразив бразилець Вінісіус. Захисники господарів не давали йому тікати в атаки, які вдавалися в першому матчі. Але й біля протилежних воріт Салаху й Мане нічого не вдавалося зробити. Атаки господарів зовні виглядали небезпечними, але аж ніяк не смертельними для оборони "Реала". Мадридці зберегли рахунок, який вважали прийнятним.

"Ліверпуль" явно не вийшов із кризи, в яку потрапив узимку. Команда біжить, старається, все виконує на пристойній швидкості, але діє без вогнику, без фантазії, прямолінійно, ніби виконує важку роботу. Влітку Юргену Клоппу треба буде попрацювати на трансферному ринку й почати створювати нову команду. З Ван Дейком, який має повернутися в серпні, це вже буде інший "Ліверпуль".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Реал" розібрався із "Ліверпулем"

У паралельному матчі "Манчестер Сіті" обіграв на виїзді "Боруссію" з Дортмунда – 2:1. Гвардіола вперше вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів із англійською командою. Українець Олександр Зінченко вийшов на поле з перших хвилин і мав кілька можливостей забити. У півфіналі "Сіті" зіграє проти ПСЖ. В іншій парі зійдуться "Челсі" і "Реал".

Зараз ви читаєте новину «"Реал" на класі пройшов "Ліверпуль". "Манчестер Сіті" із Зінченком здобув вольову перемогу в Дортмунді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі