понеділок, 06 жовтня 2008 09:13

Рауль рятує "Реал" від поразки

Після шостого туру на чолі турнірної таблиці - "велика п"ятірка". "Вільярреал" і "Валенсія" продовжують перемагати, вони вже - у невеликому відриві з 16 очками. Їх переслідує "Севілья", що несподівано наздоганяє (14 очок). У "Барси" та "Реалу" - по 13. Красень "Атлетіко" після розгрому у Барселоні знаходиться серед середняків з 9 очками. Втім, свого останнього слова "Атлетіко", звичайно, ще не сказав. Конкуренція в чемпіонаті буде жорстка. Вчора це відчув на собі "Реал": "Еспаньол" дав мадридцям обіцяний бій, "вершковим" довелося двічі відіграватися, до того ж обидва голи забив Рауль, ще нещодавно позбавлений тренерської довіри і в клубі, і у збірній. "Еспаньол" перервав переможну домашню серію мадридського "Реала", який не втрачав очків на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" впродовж дев"яти матчів поспіль.

"Реал" - "Еспаньол" - 2:2 (2:2).

Голи: Тамудо, 21- з пенальті (0:1). Рауль, 25 (1:1). Луіс Гарсія, 31 (1:2). Рауль, 45 (2:2).

"Реал": Касільяс, Серхіо Рамос, Каннаваро, Пепе, Хайнце, Ван дер Варт (Роббен, 46, Дренте, 70), Діарра, Де ла Ред (Снейдер, 65), Ігуаїн, Рауль, Ван Ністелрой.

"Еспаньол": Камені, Харке, Берангер, Серхіо Санчес, Пареха (Лакрус, 46), Роман (Анхель, 62), Мойзес, Де ла Пенья (Коромінас, 75), Нене, Луіс Гарсія, Тамудо.

Попередження: Пепе, 38, Серхіо Рамос, 43, Діарра, 90 (Реал Мадрид), Де ла Пенья, 68 (Еспаньол).

"Террикон"

Зараз ви читаєте новину «Рауль рятує "Реал" від поразки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі