Ексклюзиви
вівторок, 10 квітня 2007 19:12

Рауль хоче перейти наприкінці сезону до "Ліверпуля"

 

Капітан мадридського "Реала" Рауль, 29 років, виявив бажання покинути клуб після закінчення поточного сезону і перебратися до Англії в "Ліверпуль", інформує championat.ru.

За повідомленнями іспанських ЗМІ, футболіст вже обговорив дане питання з керівництвом "Реала". Контракт Рауля розрахований до 2010 року, проте сам футболіст не хоче чекати закінчення терміну угоди і вже літом бажає переїхати до Англії і грати під керівництвом іспанського тренера "Ліверпуля" Рафи Бенітеса.

Рауль дав зрозуміти, що його час в Мадриді добігає кінця, а агент футболіста Джинес Карваяль заявив наступне: "Якщо Рауль вирішить покинути "Реал", то його вибір буде простий – він любить Англію".

Рауль грає в "Реалі" з 1992 року. За цей час він отримав кличку "Ангел Мадрида", виграв чотири чемпіонати Іспанії, три Ліги чемпіонів, двічі ставав кращим бомбардиром Прімери, вперше в історії футболу забив 50 голів в Лізі чемпіонів. За збірну Іспанії провів більше сотні матчів (47 голів).

Цікаво, що Рауль грав у "Реалі" під керівництвом того ж Бенітеса, який у 1991-93 тренував молодіжну команду "Реалу", а в 1993-1995 - дубль.

Зараз ви читаєте новину «Рауль хоче перейти наприкінці сезону до "Ліверпуля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути