четвер, 20 січня 2011 12:10

Раритетний блокнот Моуріньо виставлений на аукціон

Раритетний блокнот Моуріньо виставлений на аукціон

Блокнот Жозе Моуріньо, в якому тренер робив свої записи в сезоні-2004/05, коли перемагав з "Порту" в Лізі Чемпіонів, виставлений на аукціон.

Початкова вартість лота - 2.5 тисячі євро.

Блокнот з записами Жозе Моуріньо після тріумфального фіналу Ліги Чемпіонів дістався одному зі співробітників з тренерського штабу харизматичного португальця, син якого вирішив підзаробити на імені одного з кращих футбольних тренерів сучасності.

Як повідомляють іспанські ЗМІ, раритетні конспекти Жозе Моуріньо містять в собі нотатки про найсильніших гравців супротивника і малюнки з тактичними схемами розстановки гравців "Порту".

Нагадаємо, тренера вже мадридського "Реала" визнали кращим наставником 2010 року за версією FIFA / UEFA / France Football. З міланським "Інтером" у минулому сезоні португалець виграв Чемпіонат Італії, національний Кубок і Лігу Чемпіонів, а тепер розраховує повторити свої минулорічні успіхи з мадридським "Реалом".

За матеріалами БЛИК

Зараз ви читаєте новину «Раритетний блокнот Моуріньо виставлений на аукціон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі