четвер, 08 листопада 2012 13:59

Рамос сподівається на достроковий вихід "Дніпра" у плей-офф Ліги Європи

Рамос сподівається на достроковий вихід "Дніпра" у плей-офф Ліги Європи
"Будемо прагнути до перемоги" - Рамос ФОТО: fcdnipro.ua

Головний тренер дніпропетровського "Дніпра" Хуанде Рамос сподівається, що його команда достроково вирішить завдання виходу в плей-офф Ліги Європи. Це може трапитися у випадку перемоги українського клубу в матчі з "Наполі".

"У такому короткому турнірі як Ліга Європи дуже важливий кожен матч. Тому потрібно набирати очки, і з математичної точки зору якомога раніше забезпечити вихід у наступний етап. Бо зараз нам потрібно зіграти два складних матчі на виїзді з "Наполі" і ПСВ. Не хотілося б все відкладати на останню гру з АІКом вдома, і набрати потрібні очки якомога раніше, щоб потім уникнути зайвих нервів.

Що стосується складу, то не треба наших гравців розділяти на основних і резервних. Ми завтра виставимо ту команду, яку вважатимемо за потрібне, і вона буде складатися з тих футболістів, які зможуть вирішувати потрібні задачі. У чому останнім часом додав "Дніпро", так це в конкурентноздатності його гравців.

Який би виконавець не грав, ми знаємо, що він це буде робити на певному рівні. Конкуренція між гравцями зараз досить висока", - сказав Рамос, слова якого наводить офіційний сайт "Дніпра".

При певних розкладах, для дострокового виходу у плей-офф "Дніпру" вистачить сьогодні і нічиєї, але Рамос говорить, що "Дніпро" гратиме тільки на перемогу.

"Я сподіваюся, що ми будемо грати як звичайно. Будемо прагнути до перемоги, але разом з тим потрібно пам'ятати, що у футболі все може статися. Разом з тим ми розуміємо, що нам буде протистояти складна команда, для якої цей матч також важливий і яка також буде прагнути до перемоги", - сказав він.

Нагадаємо, матч четвертого туру групового раунду Ліги Європи "Наполі" - "Дніпро" відбудеться сьогодні в Неаполі. Початок гри о 20:00 за київським часом, пряма трансляція на телеканалі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «Рамос сподівається на достроковий вихід "Дніпра" у плей-офф Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі