Ексклюзиви
неділя, 08 червня 2008 17:37

Рамос хоче зіграти з Роналду у фіналі Євро

Захисник мадридського "Реала" Серхіо Рамос дав достатньо оригінальну відповідь, коли у нього запитали про можливий переїзд Кріштіану Роналду в столицю Іспанії.

- Зараз я повністю сконцентрований на виступі за національну збірну на чемпіонаті Європи, тому вважаю за краще не вести розмови про клубні справи- говорить Серхіо Рамос. - Що стосується Кріштіану Роналду, то я хотів би зустрітися з ним у вирішальному матчі Євро! Фінал Іспанія - Португалія - моя мрія. Саме найкращі гравці своєю присутністю прикрашають великі турніри, за їх грою хочеться стежити. Роналду, безумовно, один з таких, тому є бажання зіграти проти нього. До цього я ніколи не мав справи з португальцем, бачив його гру тільки по телевізору. Напевно, зараз він найкращий у світі, але я уявляю, як би діяв проти нього. А якщо пригадати "Реал", зрозуміло, купівля такого гравця прикрасила б команду. У нашому клубі сидять далеко не дилетанти, тому ми купуємо тільки найкращих гравців. Буду тільки радий, якщо Роналду перейде в "Реал".

Goal.com

Зараз ви читаєте новину «Рамос хоче зіграти з Роналду у фіналі Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути