четвер, 06 травня 2021 18:33

Ракицького можуть вигнати із "Зеніта"

Ракицького можуть вигнати із "Зеніта"
Ярослав Ракицький виступає за "Зеніт" із 2019 року. Фото: ФК "Зеніт".

Колишній захисник збірної України 31-річний Ярослав Ракицький ризикує покинути "Зеніт" влітку.

Російський клуб зацікавлений у послугах бразильського захисника Маркао з "Галатасарая". Сторони вже вступили в діалог і провели перші консультації, повідомляє Eurostavka.

Сума трансферу може скласти €15 мільйонів. Контракт бразильського оборонця із турецьким клубом чинний до літа 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевський спекулює на імені "Динамо"

Від трансферу Маркао в "Зеніт" буде прямо залежати доля Ракицького в команді Сергія Семака.

У нинішньому сезоні Маркао зіграв в 39 матчах за "Галатасарай", де відзначився одним голом і однією результативною передачею, а також заробив десять жовтих і одну червону картки. Інтерес до бразильця також приписували київському "Динамо".

Ракицький захищає кольори "Зеніта" з січня 2019 року після переходу з донецького "Шахтаря" за €10 мільйонів. У поточному сезоні Ярослав провів за російську команду 32 матчі у всіх турнірах, де забив один гол і віддав чотири результативні передачі.

Після переїзду в Росію колишній захисник "Шахтаря" перестав отримувати виклики в збірну України. Пізніше сам оголосив про завершення кар'єри у національній команді.

Зараз ви читаєте новину «Ракицького можуть вигнати із "Зеніта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі