субота, 20 листопада 2010 17:36

Раймон Доменек буде працювати з дітьми

Раймон Доменек буде працювати з дітьми

Колишній тренер збірної Франції з футболу Раймон Доменек, під керівництвом якого французи провально виступили на світовій першості 2010 року, очолить команду з дітей до 11 років.

Доменек прийняв пропозицію від клубу "Булонь-Бійанкур" в передмістях Парижа і буде тренувати дитячу команду як мінімум до кінця року. Він працює на добровільних засадах.

"Мені потрібно перепочити, переосмислити себе. Я шість років тяжко трудився. Настав новий етап, і я хочу насолоджуватися собою", - заявив Доменек репортерам. Коментуючи свої враження від тренерської роботи з дітьми, він зазначив, що "давно так не веселився".

Раймон Доменек керував збірною Франції з 2004 року, а до цього протягом 10 років він тренував молодіжні національні команди. Про його відставку було відомо ще до початку першості в ПАР, де французам не вдалося ні разу виграти. У результаті Франція набрала лише одне очко не вийшла з групового етапу.

Також виступ підопічних Доменека ознаменувався великим скандалом, який привів до того, що зі збірної був відрахований один з лідерів Ніколя Анелька.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Раймон Доменек буде працювати з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі