четвер, 10 квітня 2008 11:23

Райкард розчарований поведінкою уболівальників

Франк Райкард залишився задоволений виходом "Барселони" у півфінал Ліги чемпіонів, проте незадоволений поведінкою уболівальників під час матчу з "Шальке".

- Ми стали свідками напруженої гри, в ході якої "Шальке", якому втрачати було нічого, вдалося піддати нас тиску. Ми грали добре, проте у першому таймі діяли не так, як планувалося. Після перерви ми додали і створили більше гольових моментів. Щоб добитися цього результату, нам довелося неабияк потрудитися, а тому я хочу привітати гравців.

Мені здається, Боян Кркіч провів прекрасний матч. Уболівальники люблять його. Я радий за футболіста, але трохи розчарований несхвальною реакцією трибун. Моя робота - ухвалювати рішення, і коли на полі готується вийти 18-річний гравець Джовані дос Сантос, таку поведінку красивою не назвеш. Реакція трибун стосувалася тільки мене і зробленої мною заміни, проте 18-річний футболіст відчував себе не дуже добре. Він відмінно ввійшов у гру і майже забив. Він старався. До матчів з "Манчестер Юнайтед" необхідно підготуватися належним чином. Не знаю, як складуться наші поєдинки, але ми станемо свідками протистояння двох команд, які демонструють добротний футбол. Я ніколи не виділяю фаворитів.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Райкард розчарований поведінкою уболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі