четвер, 20 лютого 2020 22:58

Рахунок не дає нам комфорту перед повторним матчем – Каштру

Рахунок не дає нам комфорту перед повторним матчем – Каштру

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру дав коментар за підсумками перемоги 2:1 над "Бенфікою" у матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Був би задоволений, якби ми не пропустили. Це та мета, яку не виконали. Краще б перемогли 1:0, а не 2:1. І все ж добре зіграли, з огляду на паузу між офіційними матчами. Рахунок не дає нам комфорту перед другим матчем, але, думаю, ні за яких обставин не давав би нам спокою". Про це пише ua-football.com

"Що стосується VAR, то він не зовсім солодкий для нас. Кислий він для нас. Було в матчі з "Аталантою", ми ще не забули, сьогодні знову. Але, думаю, через пару років ми звикнемо і все буде нормально. VAR залишається , і немає сенсу його обговорювати. По матчам ще нічого не вирішено, нас чекає друга битва на виїзді ".

"Сьогодні наші вболівальники були фантастичними. Ми всі відчули їхню підтримку".

"Оцінити всіх суперників в єврокубках? Думаю, найсильнішим суперником в цьому сезоні був "Манчестер Сіті". А "Бенфіка", "Динамо" Загреб і "Аталанта" - на одному рівні", - сказав Каштру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" видряпав перемогу в "Бенфіки"

Матч-відповідь проти "Бенфіки" відбудеться 27 лютого в Лісабоні.

Зараз ви читаєте новину «Рахунок не дає нам комфорту перед повторним матчем – Каштру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі