четвер, 07 квітня 2011 09:04

"Рахунок матчу з "Барселоною" не відповідає грі" - Луческу

"Рахунок матчу з "Барселоною" не відповідає грі" - Луческу

Тренер "Шахтаря" Мірча Луческу привітав "Барселону" з перемогою в першому матчі 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонов-2010/2011. Про це наставник гірників заявив на післяматчевій прес-конференції, інформує ЛІГАБізнесІнформ.

Як повідомляє прес-служба ФК "Шахтар", Луческу зазначив: "Вітаю "Барселону" з сьогоднішньою перемогою. Вони її заслужили. Видно, що це досвідчена команда, яка використовувала наші дитячі помилки в обороні. Думаю, що результат 5:1 не виражає того, що було на футбольному полі. По тій грі, яку ми показали, і за створеними моментами рахунок не відповідає грі. "Барселона" спровокувала наші помилки і потім їх реалізувала".

При цьому тренер визнав, що на грі позначилася відсутність деяких гравців на полі.

"Можу сказати, що позначилося відсутність не тільки Чигринського, але і Кучера. Довелося використовувати гравця, який не завжди потрапляє до складу. Спочатку він нервував, допустив кілька помилок. Але в цілому зіграв на своєму рівні. За великим рахунком, хочу сказати, що нас не "Барселона" обіграла, ми самі себе переграли", - вказав він.

Відповідаючи на питання, чи існує який-небудь спосіб зупинити "Барселону", Луческу зазначив:

"Усі команди грають проти "Барселони", використовуючи метод захисту, я ж вирішив нападати. "Барселона" теж може програти. Але це машина для участі у змаганнях. Тому потрібно завжди грати, розраховуючи на перемогу. Не думаю, що в цьому році знайдеться інша команда, яка переможе каталонців. У майбутньому, можливо, так, будуть клуби, які створять труднощі для "Барселони". Але на даний момент це дуже сильна команда, яка вміє використовувати помилки суперника і робить це дуже добре".

Наставник гірників також висловив надію, що "Шахтарю" вдасться скористатися своїми можливостями в матчі-відповіді в Донецьку.

"Ми намагалися скористатися можливостями, які ми мали. Сподіваюся, це вдасться в подальшому", - підсумував Луческу.

Нагадаємо, донецький "Шахтар" у першому матчі 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів-2010/2011 програв на виїзді каталонській "Барселоні" з рахунком 5:1.

Зараз ви читаєте новину «"Рахунок матчу з "Барселоною" не відповідає грі" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі