вівторок, 08 липня 2008 12:35

Радник президента "Зеніту" хоче реанімувати "Торпедо"

Не стихають розмови про долю московського "Торпедо". Знов з"явилася інформація, що клуб з багатющою футбольною історією може поміняти свого власника. Інтерес до московського клубу виявляє головний тренер московського "Спортакадемклуба", радник президента "Зеніту" Костянтин Сарсанія.

Як повідомляє "Советский спорт", Сарсанія готовий забзепечити клуб необхідним фінансуванням. А як спонсор може виступити одна з газонафтопереробних компаній.

Нагадаємо, що на початку літа стало обговорюватися злиття "Торпедо" з іншим столичним клубом – "Москва". Згідно чуток, обидві команди повинна була купити інвестиційна група "Нафта-Москва", яку контролює мільярдер Сулейман Керімов. Але операція не отримала офіційних підтверджень.

На даний момент "Торпедо" займає один з останніх рядків у першому російському дивізіоні, ризикуючи на наступний сезон залишити другий за престижністю російський дивізіон.

Зараз ви читаєте новину «Радник президента "Зеніту" хоче реанімувати "Торпедо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі