субота, 22 вересня 2007 15:49

Раца призначили асистентом Сабо

Вчора у тренерський штаб "Динамо", в якому після відставки Дем"яненка і одного з його помічників Зуєва залишилися Лужний і Чанов, новий наставник Сабо запросив ще одного асистента – Василя Раца.

Колишній півзахисник "Динамо" і збірної СРСР, до речі, зовсім недавно отримав професійний диплом. Тренерського досвіду у Раца не так-то і багато, але керівництво київського клубу це не бентежить.

- Чіткої межі між сферами впливу моїх помічників поки не існує. Зрозуміло, що Чанов працюватиме з воротарями, а Лужний, який залишається другим тренером, і Рац – допомагатимуть мені проводити тренування з гравцями усіх амплуа. На асистентів крім всього іншого покладається і дисциплінарний контроль: футболісти повинні вчасно з"являтися на тренуваннях і тому подібне, - заявив Йожеф Сабо в інтерв"ю "Спорт-Експресу". - Першими кандидатами на місце мого помічника були, звичайно, Литовченко і Калитвинцев. Але, подумавши, вирішили не відривати людей від і без того непростої роботи. Рац володіє тими якостями, які необхідні для тренера, і я сподіваюся, що зможу передати йому досвід, якого ще бракує.

Також своє призначення на посаду помічника тренера в "Динамо" прокоментував і сам Василь Рац.

- Не приховуватиму, пропозиція Сабо стала для мене великою несподіванкою. Але та несподіванка відноситься швидше до приємного повороту в долі. Повернення в рідне "Динамо" 16 років опісля величезна честь для людини, так або інакше пов"язаної з історією цього великого клубу, - заявив Василь Рац.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Раца призначили асистентом Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі