вівторок, 21 серпня 2007 20:45

Рабінович образив Косевіча і тепер "Арсенал" заплатить штраф в 20 тисяч доларів

Бюро Професійної футбольної ліги поставило крапку в скандалі за участю президента київського "Арсеналу" Вадима Рабіновича і тренера луганської "Зорі" Олександра Косевіча, повідомляє www.football.ua.

Керівник київського клубу звинуватив тренера луганців в психологічному тиску на арбітрів в перерві матчу "Зоря" - "Арсенал". За словами Рабіновича у киян існував відеозапис дій і непарламентських виразів представників луганської команди по відношенню до суддів і делегата ФФУ.

На перевірку виявилось, що ніяких матеріальних доказів не немає, а всі звинувачення киян будувалися головним чином на розповідях свідків -  адміністратора "Арсеналу" і прес-аташе клубу Кацмана, який насправді свідками не міг бути, оскільки в цей час знаходився у ВІП-ложі.

Вислухавши сторони - від "Арсеналу" спортивного директора Олександр Томаха, а луганців - Олександра Косевіча і Анатолія Волобуєва, Бюро ПФЛ вирішило оштрафувати за безпідставні образи київський клуб на 20 тисяч умовних одиниць, а також зобов"язати "Арсенал" принести публічні вибачення Олександру Косевічу, керівництву і уболівальникам луганської "Зорі".
Зараз ви читаєте новину «Рабінович образив Косевіча і тепер "Арсенал" заплатить штраф в 20 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі