четвер, 03 квітня 2008 19:02

Рабінович не заспокоюється і вимагає фінансовий звіт від Суркіса

Президент київського "Арсенал" Вадим Рабінович надіслав лист у Федерацію футболу України, повідомляє офіційний сайт клубу.

- Сьогодні входить в практику публічна звітність футбольних організацій. Як відомо, за моїм запитом Професійна футбольна ліга (ПФЛ) надала звіт по засобах, що надійшли на рахунок ПФЛ від футбольних клубів України за цей сезон. Це необхідно для того, щоб і уболівальники, і учасники футбольного ринку знали, що отримувані гроші йдуть не на чиновників, а на розвиток українського футболу.

Буду вдячливий вам, якщо мені, як президентові футбольного клубу Вищої ліги, членові Наглядової ради створюваного українськогї прем"єр-ліги, буде наданий для ознайомлення (з правом подальшої публікації) фінансовий звіт про діяльність ФФУ за останні два-три роки. По можливості прошу також вирішити проведення публічного аудиту витрат ФФУ за цей же період.

- Я абсолютно упевнений, що моє прохання знайде правильне розуміння керівників Федерації і буде розцінене як просте і природне бажання учасника футбольного ринку знати, хто за чий рахунок живе, - прокоментував своє вирішення Рабінович.

"Футбол.уа"
Зараз ви читаєте новину «Рабінович не заспокоюється і вимагає фінансовий звіт від Суркіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі