четвер, 24 грудня 2009 16:37

Рабінович дає мільйон тому, хто зловить футбольного суддю-хабарника

Рабінович дає мільйон тому, хто зловить футбольного суддю-хабарника

Сьогодні Вадим Рабінович направив листи на ім"я голів МВС, Генеральної прокуратури, СБУ, в яких від свого імені - президента ФК "Арсенал" - повідомив про встановлення премії в 1 мільйон гривень тому, хто зловить будь-якого футбольного арбітра на хабарі за суддівство.

 Цим кроком головний "канонір" країни підтвердив і втілив у життя домовленості, досягнуті з його колегами по футбольному цеху.

- Так, цей момент обговорювалося на нараді президентів клубів Української прем"єр-ліги, - говорить Рабінович. - Ми домовилися, що такі заходи (грошову винагороду за голову судді-хабарника) буде вжито негайно. Правда, думав, що мої колеги на цю пропозицію відгукнуться швидше, але поки, як бачите, беру ініціативу на себе.

- І все ж я буду радий, якщо до мене приєднається ще хтось із колег по футбольному цеху, ну а якщо все шістнадцять - то взагалі здорово! ..
Уявляєте?! Думаю, що преміальний фонд буде збільшуватися по мірі того, як до мене будуть приєднуватися президенти клубів, а значить, плюс ще один мільйон, два, три і т.д. Я сподіваюся, що ми недобросовісних суддів спіймаємо і "на мільйон", а може й на 16-ти - за таку премію суддя-хабарник обов"язково буде викрито, - продовжив президент клубу.

- Але в одному я впевнений точно: це правильний і розумний крок. Якщо ми хочемо домогтися чесного суддівства, ми повинні наступати по всьому фронту ..., - підбив підсумок Рабінович.

Раніше повідомлялося, що суддів в прем"єр-лізі будуть набирати за контрактною схемою.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Рабінович дає мільйон тому, хто зловить футбольного суддю-хабарника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі