пʼятниця, 19 вересня 2008 14:38

"Зубастик" вибрав ПСЖ через любов до Парижу

Бразильський нападаючий Роналдо, який на цьому тижні заявив про те, що він готовий підписати контракт з англійським клубом "Манчестер Сіті", розповів, що у нього є ще один варіант продовження кар"єри.

За словами футболіста, якому 22 вересня виповниться 32 року, він розглядає можливість переходу в паризький ПСЖ, повідомляє Reuters.

Роналдо підтвердив інформацію про свій перехід в "Манчестер Сіті" 16 вересня, але цього ж дня англійський клуб оприлюднив заяву про те, що він не зацікавлений в придбанні бразильця. 19 вересня французьке видання L"equipe опублікувало інтерв"ю з Роналдо, в якому гравець заявив, що його переговори з "Манчестер Сіті" продовжуються.

Що стосується переходу в ПСЖ, то Роналдо зізнався, що йому подобається, як останнім часом розвивається ця команда. "Я люблю Париж. У мене є там квартира, і я часто буваю в цьому місті", - додав дворазовий чемпіон світу.

13 лютого 2008 року Роналдо отримав розрив хрестоподібної зв"язки лівого коліна в матчі чемпіонату Італії за "Мілан". Влітку 2008 року італійський клуб відмовився продовжувати контракт з бразильцем.

За словами нападаючого, він готовий зробити все, щоб повернутися у великий футбол. Роналдо впевнений, що зможе вийти на поле через два-три місяці.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «"Зубастик" вибрав ПСЖ через любов до Парижу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі