вівторок, 08 липня 2008 15:51

"Зоря" запросила іменитого румунського форварда

До луганської "Зорі" що продовжує підготовку до нового сезону на Кримському півострові, приєднався Даніель Опріце, повідомляє football.ua.

На даний момент зменшилась кількість футболістів, що перебували в команді на перегляді. Що приїжджали здатися головному тренерові луганців португалець Фернандес Бруно і румун Шелеап вже залишилирозташування українського клубу, оскільки виявилися нічим не кращими наявних в "Зорі" виконавців.

А ось для 26-річного центрфорварда Даніеля Опріце, який з 2002 по 2007 рік провів 107 матчів і забив 15 м"ячів в румунському чемпіонаті у складі "Стяуа", перегляд в "Зорі" продовжиться. Останнім часом Опріце, що має на своєму рахунку 6 ігор і 1 гол за збірну Румунії, захищав кольори бухарестського "Динамо".

В той же час як повідомляє "Спортскі журнал", колишній захисник луганської "Зорі" Дарко Дуньїч підписав контракт з французькою "Бастією". 27-річний футболіст підписав 3-річний контракт. Фінансові подробиці невідомі.

Корсіканський клуб зараз перебуває в другому дивізіоні, але має намір повернутися в еліту і розглядає Дарко як солідне посилення складу.

Дуньїч є вихованцем "Црвени Звезди", але в цій команді не заграв, а в нашому чемпіонаті виступав не тільки в Луганську, але і за "Кривбас".

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" запросила іменитого румунського форварда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі