субота, 05 травня 2007 18:42

"Зоря" перемагає донецький "Металург" і залишає передостаннє місце

Мінімальна перемога у поєдинку з донецьким "Металургом", дозволила луганській "Зорі", як мінімум, на добу залишити передостаннє місце в турнірній таблиці. Відповідь головних конкурентів дружини Олександра Косевича - полтавської "Ворскли", маріупольського "Іллічівця"та алчевської "Сталі", яка поки що знаходиться на останньому місці - ми взнаємо завтра, 6 травня.

"Зорі" вдалось відкрити рахунок вже в першій своїй атаці. На 4-й хвилині Дарко Дуніч у карному майданчику обіграв захисника і пробив в ближній кут. М"яч влучив у стійку і відскочим до вільного Мирослава Рікановіча, який з декількох метрів відправив його в ворота - 1:0.

Вже через дві хвилини відмінну нагоду зрівняти рахунок мав Олександр Косирін, але не зміг влучити в порожні ворота. А на 31-й хвилині сам на сам з Андрієм Комарицьким виходив Андрес Мендоса, але голкіпер "Зорі" зміг врятувати свою команду.

Другу половину поєдинку господарі відіграли другим номером, відповідаючи при цьому гострими контратаками, але рахунок на табло так і не змінився. "Зоря" здобула шосту в сезоні перемогу, взявши реванш у "Металурга" за поразку у першому колі з рахунком 2:3.


"Зоря" - "Металург" Д - 1:0 (1:0)

5 травня. Луганськ. Стадіон "Авангард".

Суддя: Шандор (Львів).

"Зоря": Комарицький, Буневчевіч, Яксманицький, Дуніч, Ібанда, Піщур, Платонов, Рікановіч (Голоперов, 81), Храмцов, Воробей (Челідзе, 83), Салхі (Поклонський, 33).

Головний тренер Олександр Косевич.

"Металург" Д: Воробйов, Бусаїді, Незірі, Чечер, Де Соуза, Круїфф (Окодува, 78), Міту (Глад, 78), Де Олівейра, Зезе (Бансе, 68), Косирін, Мендоса.

Головний тренер Ко Адріансе.

Гол: Рікановіч (4).

Попередження: Піщур (29), Де Олівейра (44), Рікановіч (76), Де Соуза (86), Мендоса (89), Поклонський (89).

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" перемагає донецький "Металург" і залишає передостаннє місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі