пʼятниця, 13 листопада 2009 08:28

"Жодних переговорів щодо Алієва не вели" - президент "Локомотива"

"Жодних переговорів щодо Алієва не вели" - президент "Локомотива"

Президент московського "Локомотива" Микола Наумов спростував інформацію українських ЗМІ, згідно з якою залізничники підписали попередній контракт із півзахисником київського "Динамо" Олександром Алієвим.

"Яких тільки чуток не було - і що він і до Москви приїжджав, що у нас і в офісі був. Жодних переговорів щодо Алієва ми не вели і не ведемо. Але я не кажу, що він нам не потрібен. Хороший півзахисник нам необхідний", - цитує Наумова Infox.ru.

"Чи будемо ми вести переговори по Алієву, ще не відомо. Все залежить від того, який бюджет нам затвердять у РЖД. Якщо він буде достатній для того, щоб провести цю селекційну роботу, то не виключено, що ми будемо намагатися придбати цього футболіста. Але це поки тільки припущення", - зазначив президент "Локомотива".

Нагадаємо, що Алієв у київському клубі півтора роки грав під керівництвом нинішнього наставника "Локомотива" Юрія Сьоміна.

turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Жодних переговорів щодо Алієва не вели" - президент "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі