четвер, 09 грудня 2010 15:34

"Жиліна" повторила антирекрод "Динамо" у Лізі чемпіонів

"Жиліна" повторила антирекрод "Динамо" у Лізі чемпіонів

Словацька "Жиліна", пропустивши 19 голів у 6 матчах групового раунду Ліги чемпіонів, повторила найгірший результат за всю історію групового етапу. Раніше по 19 м'ячів пропускало київське "Динамо" (сезон-2007/08), а також два угорських клуби: Ференцварош (сезон 1995/96) і "Дебрецен" (сезон-2009/10).

"Жиліна" завершила участь в Лізі чемпіонів домашньою поразкою від московського "Спартака" з рахунком 1:2.

Тим часом, мадридський "Реал" у матчі 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти французького "Осера" (4:0) забив свій 300-й гол в головному єврокубковому турнірі.

Мадридці стали першим клубом, якому вдалося забити таку кількість м'ячів в основній стадії Ліги чемпіонів (без урахування кваліфікаційних раундів).

Казанський "Рубін" став єдиною командою в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів, якій ні разу не вдалося забити гол з гри. На рахунку казанців тільки два голи - менше в цій Лізі не забивав ніхто. Стільки ж забили "Партизан", "Панатінаїкос" і "Бурсаспор".

"Спартак" у свою чергу, набравши дев'ять очок, показав найкращий результат серед усіх учасників Ліги чемпіонів, які пробилися в 1 / 16 Ліги Європи.

Донецький "Шахтар" з рахунком 2:0 обіграв португальську "Брагу" . Український клуб зайняв перше місце в групі Н і вперше у своїй історії вийшов до 1 / 8 фіналу найпрестижнішого клубного турніру Європи.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Жиліна" повторила антирекрод "Динамо" у Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі