субота, 22 травня 2010 13:25

"Зідан - справжній чоловік і ще жодного разу не розкрив нашого секрету" - Матерацці

"Зідан - справжній чоловік і ще жодного разу не розкрив нашого секрету" - Матерацці

Учасник відомої сутички із Зінедіном Зіданом італійський захисник Марко Матерацці, на диво, не вважає себе скандалістом, передає ИТАР-ТАСС.

"Напевно, я вас здивую, якщо скажу, що не вважаю себе скандалістом. Так, деколи я буваю грубий з партнерами і з суперниками на полі, можу щось різке сказати особливо нав'язливим уболівальникам. Але з фанатами у мене виникають конфлікти тільки в тому випадку, якщо вони починають мене освистували. Я відразу заводжуся і починаю відповідати.

До такого, як у Дієго Марадони, який свого часу бився з фанатами і стріляв з рушниці по журналістах, у мене ніколи не дійде. Я можу лаятися з людиною, але впливати на нього фізично не буду. Тільки якщо це буде загрожувати моїй безпеці. А в цілому я людина мирна.

Що я сказав Зідану? Ні, не хочу говорити на цю тему! На світі є багато інших речей, які цікавіші, ніж те, про що ми говорили з тодішнім лідером збірної Франції. Крім того, я випустив цілу книгу - там все написано. Розумієте, цією книгою я хотів показати всю абсурдність припущень, що ж я такого сказав Зінедіну. Нехай це залишиться між нами.

Зідан - справжній чоловік і ще жодного разу не розкрив журналістам цього секрету. Сподіваюся, ми заберемо цю таємницю з собою в могилу. Вболівальників зовсім не шкода. Якщо ти справжній футбольний фанат, то будь люб'язний думати насамперед про футбол і свою улюблену команду.

Ось, наприклад, у пивному барі поб'ються два менеджери. За ними ж натовп людей не бігає і не питають: "Що ви сказали один одному?" Так що давайте закриємо тему наших відносин з Зіданом. Зінедін - великий футболіст і залишиться таким на всі часи.

А з приводу маски Сільвіо Берлусконі ніхто мені й слова не сказав. Напевно, журналісти пожартували, коли написали, що мене хочуть залучити за статтею "хуліганство". В італійському чемпіонаті за це не карають.

Я просто хотів повеселити людей, тому що настрій у мене було просто чудово. Як мені казали, Берлусконі теж посміявся над цією пригодою. Коли закінчу кар'єру? Не можу нічого сказати з цього приводу. З одного боку, вік у мене на той час буде солідний - 39 років.

Але, можливо, мені захочеться пограти ще рік-два. Так що не проводжайте мене завчасно з великого футболу ", - сказав Марко.

За матеріалами ФНК

Зараз ви читаєте новину «"Зідан - справжній чоловік і ще жодного разу не розкрив нашого секрету" - Матерацці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі