пʼятниця, 26 грудня 2008 16:10

"Зеніт" знайшов авторів скандального банера про Льва Яшина

Генеральний директор "Зеніту" Максим Мітрофанов повідомив, що автори банера, який образив пам"ять легендарного воротаря Льва Яшина, знайдені і покарані.

"Винуватців знайшли багато в чому завдяки системі відеоспостереження, яка була встановлена в чаші стадіону. До них вже прийняті певні санкції. З нашого боку санкції полягають в позбавленні хуліганів абонементів на наступний сезон і права купівлі квитків.

З боку РФС, швидше за все, вони потраплять в список осіб, яким заборонено доступ на будь-які європейські стадіони, де є система особистої ідентифікації відвідувачів. Ну, а надалі - аж до переслідування в адміністративному порядку", - цитує Мітрофанова championat з посиланням на РІА "Новини".

Нагадаємо, що під час матчу 29-го туру російської Прем"єр-ліги на стадіоні "Петровський" на трибуні з уболівальниками "Зеніту" з"явився банер, який ображав пам"ять Льва Яшина.

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" знайшов авторів скандального банера про Льва Яшина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі