субота, 30 серпня 2008 09:09

"Зеніт" заслужив цю перемогу" - Алекс Фергюсон

"Думаю, не можна заперечувати той факт, що Зеніт заслужив перемогу в цьому матчі. Можна сказати, що вони приховували від нас свою справжню силу, проте я б не хотів говорити про це. За рахунку 0:2 ми грали краще, почали створювати хороші моменти, а після гола у нас залишалося достатньо часу, щоб відновитися та врятувати матч".

"З видаленням нам не повезло - це був інстинктивний рух, проте через першу жовту картку Скоулзу довелося піти. Це була хороша та відкрита гра, команди здорово відпрацювали того вечора. Я хотів би привітати Зеніт з перемогою".

"У таких щільних матчах той, хто забиває перший гол, опиняється в зручнішій ситуації. Те, що ми програвали за підсумками першого тайму, не пішло нам на користь - тим паче, що гол був абсолютно необов"язковим. На мою думку, ми в першому таймі частіше володіли м"ячем і створювали гостріші моменти, проте в перші 20 хвилин суперник тричі доходив до лицьової лінії, і це мене непокоіло. Я чекав перерви, щоб усунути це, і в другому таймі так і трапилося".

"Жеребкування Ліги чемпіонів виявилося з перчинкою, тому що мені треба буде повернутися до Глазго. Ми можемо вийти з цієї групи - в цьому немає сумнівів, враховуючи наш прогрес", - резюмував сер Алекс.

"Футбол"

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" заслужив цю перемогу" - Алекс Фергюсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі