понеділок, 22 грудня 2008 19:45

"Зеніт" запросили на товариський турнір футбольних грандів Європи

"Зеніт" може виступити на міжнародному комерційному турнірі Peace Cup, який відбудеться в Іспанії в кінці липня - на початку серпня прийдешнього року. Про це повідомив генеральний директор пітерського клубу Максим Мітрофанов.

"У цьому змаганні візьмуть участь "Реал", "Челсі", "Севілья", "Ювентус". Можливо, ще "Мілан". Турнір пройде в Іспанії з 25 липня по 2 серпня.

"Зеніт" не просився туди сам - просто його гру високо оцінили європейські колеги. Зокрема після виступу в Лізі чемпіонів. Для нас важлива участь в подібному комерційному турнірі, тому ми звернулися до керівництва ліги і РФС з проханням врахувати наше бажання зіграти в цьому кубку і піти нам назустріч в питанні перенесення матчів.

Шукатимемо підтримку у колег. Потрібно перенести одну, максимум дві гри. Не бачимо в цьому великих складнощів. Дійсно, не так багато резервних днів, але, сподіваюся, нам підуть назустріч", - розповів Мітрофанов.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" запросили на товариський турнір футбольних грандів Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі