субота, 26 липня 2008 18:08

"Зеніт" програв "Динамо"

Московське "Динамо" в кінцівці матчу дотисло пітерський "Зеніт", який ніяк не може пристосуватися до європейського графіка, - грати по два матчі за тиждень. Переможний гол на 88-й хвилині забив Комбаров. Наставник пітерців Дік Адвокат висловив думку, що його команда не заслужила поразки в кінцівці. При цьому голландський фахівець відмітив: тамбовський суддя Олексій Ковальов не повинен був видаляти Фатіха Текке на 36-й хвилині поєдинку, інформує офіційний сайт невського клубу.

- Ми не заслужили поразки. Граючи у меншості, ми були гідні одного очка, - заявив Авдокат. - Що стосується моменту видалення з поля Текке, то по першій картці все більш менш зрозуміло, вона заслужена. Що стосується другої, то я повинен подивитися цей момент. Відразу хочу відзначити, що суддя топ-рівня не дав би за таке порушення другу жовту картку, і відповідно, червону. У мене велике питання до РФС. Чому на один з найважливіших матчів туру був призначений рефері, який судив усього один або два поєдинки такого рівня?

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" програв "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі