Ексклюзиви
вівторок, 30 вересня 2008 08:20

"Зеніт" пообіцяв розірвати "Реал"

Головний тренер "Зеніту" Дік Адвокат вважає, що його команда повинна здивувати мадридський "Реал" у матчі групового турніру Ліги чемпіонів, який відбудеться 30 вересня в Санкт-Петербурзі. Адвокат назвав іспанський клуб сильним суперником, але виказав надію, що "Зеніт" зуміє забити на один гол більше, повідомляє РІА Новини.

За словами наставника пітерського клубу, "Реал" є лідером групи Н, а решта команд ("Зеніт", італійський "Ювентус" і білоруський БАТЕ) боротиметься за місця з друге по четверте. Свою заяву Адвокат зробив 29 вересня на офіційній прес-конференції перед матчем з "Реалом". Яким чином "Зеніт" може здивувати "Реал", голландський тренер не сказав.

Капітан "Зеніту" Анатолій Тимощук, що також взяв участь в прес-конференції, відзначив, що його команда знаходиться в хорошій спортивній формі. "Завтра ми це продемонструємо", - пообіцяв Тимощук.

Матч "Зеніт" - "Реал" пройде у вівторок і почнеться о 20:30 за московським часом. Пряму трансляцію цієї зустрічі вестиме канал "Спорт". У першому турі "Реал" переміг на своєму полі БАТЕ (2:0), а "Зеніт" поступився на виїзді "Ювентусу" (0:1). У 1/8 фіналу Ліги чемпіонів вийдуть дві команди з групи.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" пообіцяв розірвати "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути