Ексклюзиви
пʼятниця, 29 лютого 2008 09:23

"Зеніт" оскаржить дискваліфікацію Адвоката

Вчора контрольно-дисциплінарна комісія УЄФА дискваліфікувала на три матчі головного тренера "Зеніту" Діка Адвоката, якого вилучили під час гри-відповіді 1/16 фіналу Кубка УЄФА з "Вільярреалом".

У кінці другого тайму голландець бурхливо висловив обурення суддівством австрійця Месснера, що було розцінене як "серйозний відступ від правил поведінки". Санкція УЄФА розповсюджується на майбутню дві гру "Зеніту" з "Марселем" і ще один матч у рамках єврокубків.

Під час цих матчів Адвокат може знаходиться на трибуні, але йому заборонено до і під час гри відвідувати роздягальню команди, а також приходити в тунель, що веде до поля, і технічну зону. Апеляція може бути подана протягом трьох найближчих днів.

Жорсткість покарання по відношенню до Адвоката в "Зеніті" назвали необґрунтованою, а тому клуб подасть до УЄФА відповідну апеляцію. Не згоден з рішенням дисциплінарної комісії і сам Дік Адвокат:

- Той, хто не бачив гру, може подумати, що я зробив щось жахливе, хоча насправді нічого, гідного триматчевої дискваліфікації, не було.

Недавно голландець відмітив, що у разі його дискваліфікації аналогічну міру було б справедливо застосувати до австрійського арбітра. У відповідь на прохання розкрити секрет, що ж він все-таки сказав судді, Адвокат відмітив:

- Це не важливо. Ви ж бачили, що я йому аплодував і отримав за це видалення, після чого і висловив арбітрові своє захоплення.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" оскаржить дискваліфікацію Адвоката». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути