вівторок, 20 листопада 2007 09:22

"Зеніт" можуть позбавити чемпіонства

"Зеніт" можуть позбавити чемпіонства

"Зеніт" можуть позбавити чемпіонства. Винуватцем бід пітерського клубу може стати його власний тренер Дік Адвокат, який повинен був покинути клуб, але за 4 мільйони доларів погодився залишитися. Австралійська федерація футболу збирається поскаржилася на "Зеніт" у ФІФА. До команди можуть застосувати санкції аж до позбавлення клубу титулу чемпіонів Росії і вигнання з Прем"єр-ліги.

Голландський фахівець підписав попередній контракт з Австралійською федерацією футболу (ФФА), у якому говорилося, що він повинен очолити "соккеруз" після завершення чемпіонату Росії. Але, після завершення російської першості стало відомо, що Адвокат продовжив контракт з пітерським клубом і не збирається виконувати умови попередньої угоди.

ФФА неодноразово заявляла, що у разі не виконання умов контракту, пітерському клубу потрібно буде виплатити неустойку у розмірі різниці зарплати нового наставника австралійців у порівнянні із заробітком Адвоката, повідомляє Взгляд.

Підсумки чемпіонату Росії ще не затверджені виконкомом РФСЮ і якщо з "Зеніту" будуть зняті очки, то чемпіоном країни стане "Спартак".

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" можуть позбавити чемпіонства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі