понеділок, 21 січня 2008 12:52

"Зеніт" і "Москва" матч чемпіонату Росії проведуть в Лондоні

ФК "Москва" запропонував чемпіону Росії "Зеніту" провести матч другого туру першості Росії в Лондоні. Як розповів президент столичного клубу Юрій Бєлоус, керівництво пітерської команди дало попередню згоду. Найближчим часом клуби мають намір заручитися підтримкою Російського футбольного союзу (РФС).

Зі слів Бєлоуса, пропозиція провести матч ФК "Москва" - "Зеніт" надійшла від компанії IMG, котра займається, зокрема, агентською діяльністю і представляє інтереси низки футболістів, які виступають в російській прем"єр-лізі (РФПЛ).

Президент ФК "Москва" вважає, що проведення матчу чемпіонату Росії в Лондоні посприяє розвитку російської прем"єр-ліги взагалі, і клубів, які візьмуть в ньому участь, зокрема. У вівторок, 22 січня це питання буде винесене на обговорення на засіданні РФПЛ.

Якщо РФПЛ схвалить ідею проведення матчу ФК "Москва" - "Зеніт" в Лондоні, то клуби і компанія IMG обговорюватимуть, на якому стадіоні столиці Англії пройде ця зустріч. Можливо, гра відбудеться на домашній арені "Челсі" "Стемфорд Брідж", пише Lenta.Ru .

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" і "Москва" матч чемпіонату Росії проведуть в Лондоні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі