пʼятниця, 25 квітня 2008 08:40

"Зеніт" грає у результативну нічию на виїзді

"Зеніт" грає у результативну нічию на виїзді

Попри бажання Оттмара Хітцфельда не пропустити м"яч від "Зеніту" на своєму полі "Баварія" все ж це зробила. Хоча відкрили рахунок у першому півфінальному матчі Кубка УЄФА саме мюнхенці. На 18-й хвилині пенальті Рібері парирував Малафєєв, проте француз встиг першим на добивання і таки забив. А в другому таймі Лусіо забив гол у власні ворота - 1:1.

У першому таймі ініціативою більше володіла "Баварія", але перерва у матчі явно пішла на користь "Зеніту". Пітерці все частіше почали наносити удари по воротам Кана. В останні десять хвилин чудові нагоди відзначитися мали обидві команди, проте рахунок на табло залишився незмінним.

У другому таймі через травму Олівер Кан був змушений залишити поле. Замість нього Хітцфельд випустив Міхаеля Рензінга. Через перебір жовтих карток один з лідерів "Зентіу" Андрій Аршавін пропустить повторний матч у Санкт-Петербурзі за тиждень.

Ще один півфінальний матч Кубка УЄФА між "Рейнджерсом" та "Фіорентиною" закінчився безгольовою нічиєю.

"Баварія" - "Зеніт" - 1:1 (1:0)

Суддя: Любош Міхел (Словаччина)

"Баварія": Кан (Рензінг, 67), Лусіо, Демикеліс, Рібері, Подольскі, Зе Роберто, ван Боммель, Клозе, Лам (Кроос, 80), Янсен, Швайнштайгер (Лелль, 66)

Тренер: Оттмар Хітцфельд

"Зеніт": Малафєєв, Крижанац, Погребняк, Аршавін, Ширл, Широков, Зирянов, Файзулін, Ріксен, Денисов, Тимощук

Тренер: Дік Адвокат

Голи: Рібері (18), Лусіо (60, автогол)

Попередження: Ріксен (17), Файзулін (28), Ширл (75), Аршавін (79)

"Рейнджерс" - "Фіорнетина" - 0:0

Суддя: Кірос Вассарас (Греція)

"Рейнджерс": Александер, Уір, Папач, Емдані, Ново (Буффель, 59), Даршевіль (Кузен, 60), Броудфут, Куельяр, Уіттакер, Дейлі, Девіс

Тренер: Уолтер Сміт

"Фіорентина": Фрей, Гамберіні, Муту, Ліверані, Монтоліво, Гоббі, Йоргенсен, Уйфалуші, Кузмановіч, Сантана, Паццині (В"єрі, 81)

Тренер: Чезаре Пранделлі

Попередження: Сантана (22), Гамберіні (78), Гоббі (83)

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" грає у результативну нічию на виїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі