четвер, 06 листопада 2008 08:52

"Зберіться, візьміть себе в руки! Думайте про те, що можна виграти" - Ахметов

Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов розповів про причини невдачі свого клубу в Ліги чемпіонів, який вже після 4-го туру позбувся шансів продовжити боротьбу в цьому турнірі.

"Так, результат поганий, але я зайшов в роздягальню не ради того, щоб посипати голову попелом або робити оргвисновки. Сказав футболістам: життя продовжується, не дивлячись ні на що. У плей-офф Ліги чемпіонів ми не потрапили, в першості України позиції "Шахтаря" теж незавидні, але я попросив гравців усвідомити одну просту і дуже важливу річ: з ситуації, в якій опинилася команда, ніхто її не витягне, окрім нас самих".

"Зберіться, візьміть себе в руки, думайте не про те, що вже програно, а про те, що ще можна виграти! Про найближчий матч чемпіонату країни з "Таврією". Про зустріч з київським "Динамо" 16 листопада, яка, як завжди, носитиме принциповий характер. Про "Базель", нарешті, який сенсаційно зіграв внічию з "Барселоною" і тепер напевно спробує не пустити нас в Кубок УЄФА", - наводить слова Ахметова "Спорт-Експрес".

Зараз ви читаєте новину «"Зберіться, візьміть себе в руки! Думайте про те, що можна виграти" - Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі