пʼятниця, 23 січня 2009 16:58

"Зберегти Кака - це виграти ще одну Лігу Чемпіонів" - Берлусконі

Власник "Мілана", італійський прем"єр-міністр Сільвіо Берлусконі висловив задоволення рішенням півзахисника Кака, який відмовився від спокусливої пропозиції "Манчестер Сіті".

"Зберегти Кака в команді - це все одно що виграти ще одну Лігу чемпіонів! Гроші для Кака - це ще не все, є речі важливіші за гроші. Ми щасливі! Ми надали гравцеві можливість усвідомити свій вибір ... але у нього є вищі цінності. Я впевнений: "Мілан" - єдиний клуб в світі, в якому могло відбутися щось подібне. Ми надали Кака повну свободу вибору, і я задоволений його рішенням", - цитує Channel4 радісного Берлусконі.

Напередодні "Манчестер Сіті", яким володіє AbuDhabiUnitedGroup, розповсюдив свою заяву: "Після наших сьогоднішніх переговорів в Мілані керівництво клубу не бачить, що дві сторони могли б досягти угоди, яка задовольнить обидві сторони. Обговорення пройшло поки тільки на попередній стадії, в якому сам футболіст особисто не участі не брав".

terrikon

Зараз ви читаєте новину «"Зберегти Кака - це виграти ще одну Лігу Чемпіонів" - Берлусконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі