вівторок, 08 грудня 2009 16:12

"Завтра у нас на полі буде 11 гладіаторів" - Газзаєв

"Завтра у нас на полі буде 11 гладіаторів" - Газзаєв

Прес-конференція головного тренера "Динамо" Валерія Газзаєва та капітана команди Артема Мілевського напередодні матчу з "Барселоною"

Після матчу з "Чорноморцем" ми надали гравцям день відпочинку, і після цього взялися за підготовку до матчу Ліги чемпіонів у звичайному режимі. У нас немає травм, всі живі-здорові всі готуються.

Всім зрозуміло, що завтра грати проти найсильнішого клубу світу, але немає таких команд, які не програють. Вашим підопічним під силу змусити "Барселону" помилятися?

Ми за сенсацією не женемося, нам потрібен результат. У всіх чотирьох команд групи є шанси. Кожна буде прагнути перемоги. Гравці сповнені бажання, ну а гра все покаже. Це найголовніший матч у цьому півріччі. У нас є хороша можливість зіграти вдало. Але треба враховувати силу суперника і обставини. Всі команди мають рівні шанси. Сподіваюся на підтримку глядачів.

Під час відсутності Хачеріді Ви визначилися, хто буде грати в центрі оборони?

Так, визначився

Ви сказали, що всі здорові. Чи всі готуються до матчу?

Всі, окрім Хачеріді.

Нінкович вчора був у лікарні. Що з ним?

У нього було невелике ушкодження, але динаміка відновлення хороша.

Чи може погана погода зіграти проти "Барселони"?

Погода однакова і для нас, і для них, тому говорити про її вплив не варто. Завтра кожен гравець докладе всіх зусиль або навіть більше, щоб перемогти. Такий настрій у наших гравців.

Артем, нападники мало забивали в останніх матчах. Зараз цей комплекс подолано?

Думаю, так. У першу чергу завтра забивати повинні ми з Андрієм.

У списку претендентів на "Золотий м"яч" було три гравці "Барселони", при цьому в Мілані та в Казані іспанці зіграли 0:0. Вас влаштує такий результат?

Газзаєв: Нам 0:0 нічого не дає. Чим більше претендентів, тим почесніше буде проти них грати. Я розумію силу цієї команди, але я знаю і можливості наших гравців. Завтрашня зустріч покаже силу наших гравців.

В останніх матчах "Динамо" дуже натужно дається результат. Наскільки велика втома? Чи є ще резерви?

Я не згоден з Вами. І в Запоріжжі, і в Одесі команда грала добре. Просто була погана реалізація. В Казані і проти "Шахтаря" ми теж грали добре. Якщо б в Одесі було 3:0, Ви сказали б, що команда в блискучому стані. Так, реалізації не було. Але наші гравці у хорошому стані й готові функціонально, і завтра вони все це покажуть.

Мілевський: Додати нічого, повністю згоден.

Валерій Георгійович, перед фіналом Ліги чемпіонів Гвардіола показував підопічним фільм "Гладіатор", а Ви який фільм покажете?

Завтра у нас на полі буде 11 гладіаторів.

dynamomania.com

Зараз ви читаєте новину «"Завтра у нас на полі буде 11 гладіаторів" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі